Historia

Kouvolan Konttorikone on jatkossa Data Group Kouvola     

Data Group ketjun näkyvyys Kouvolan talousalueella vahvistuu. Joulukuun 2012 alussa tehdyn sopimuksen mukaisesti Kouvolan Konttorikone Oy käyttää jatkossa markkinoinnissaan nimeä "Data Group Kouvola". Toiminnan yhtenäisyys Data Group Kotkan kanssa saa nyt myös saman ulkoisen näkyvyyden ja tunnistettavuuden.

Data Group Kotka ja Data Group Kouvola ovat Kymenlaakson alueella toimiva tieto- ja toimistotekniikan laite- sekä palvelutoimittaja. Yritysten liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli 6,3 milj. euroa ja niiden palveluksessa on 25 it-alan ammattilaista.


 

Kymen Yrittäjien Maakunnallinen vuoden nuori yrittäjä 2012 -palkinto Jarkko Pippolalle     

Kymen Yrittäjät ry on myöntänyt vuoden nuori yrittäjä 2012 -palkinnon Jarkko Pippolalle, Data Group Kotka/Konekotka ky, Kotkan Yrittäjistä.

Palkitsemiseen vaikutti yrityksen vahva kasvu ja ammattitaito, toimiminen koko Kymenlaakson alueella, hyvä asiakaspalvelu sekä panostaminen henkilöstön osaamiseen. Jarkko Pippola on yrityksen nuori jatkaja, joka on sukupolvenvaihdoksen jälkeen johtanut Data Group Kotkaa menestyksellisesti vuodesta 2008.

Vuoden nuori yrittäjä valittiin paikallisyhdistysten esittämien ehdotusten perusteella. Yrittäjäjärjestö on viime vuosina palkinnut nuoria yrittäjiä sekä alueellisesti, että paikallisesti. Palkinnolla on pyritty kannustamaan uusia toimialoja ja toimijoita.

Kymen Yrittäjien sivuilta asiasta lisää http://www.yrittajat.fi/fi-FI/kymenyrittajat/jarjesto/maakunnallinen-yrittajajuhla/

 

Katso Kymen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2012 -esittelyvideo Suomen Yrittäjien Youtube-kanavalla tastä


 

Konekotka ky:lle Kotkan kaupungin yrittäjäpalkinto 2011     

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 7.3. myöntää kaupungin yrittäjäpalkinnon Konekotka Ky:n yrittäjille Aila, Raimo ja Jarkko Pippolalle. Kaupunginhallitus kiinnitti valintaa tehdessään huomiota yrityksen kasvuhakuisuuteen ja uuden sukupolven mukaantuloon yritykseen.

Kaupungin yrittäjäpalkinto myönnetään tunnustukseksi henkilölle tai yhteisölle, joka erityisen ansiokkaalla teollaan tai toiminnallaan on kunnostautunut yrittäjyyden ja elinkeinotoiminnan hyväksi.