Kuinka voit parantaa työpisteesi ergonomiaa?

 
 
Kutsu ergonomiatuotteiden 
esittelyyn, paikalla alan asiantuntija 
 
 Kuinka voit parantaa työpisteesi ergonomiaa? 

Käytännössä kaikki uudet työpisteet suunnitellaan sähköpöydän ympärille, mutta tiesitkö, että meiltä saat edullisesti ja vaivattomasti sähkösäätöisen rungon myös vanhoihin pöytiisi asennettuna?
Olit siis uusimassa työpistettä tai päivittämässä vanhaa, niin ota yhteyttä meihin. Määritetään tarve yhdessä ja valitaan testiin ennalta ajateltuna sopivimmat ratkaisut. Testaamalla varmistut, että valitut tuotteet tulevat käyttöön ja ratkaisevat tai ennaltaehkäisevät mahdolliset ergonomiset ongelmat.

Olet tervetullut tapahtumaamme kuulemaan uusimmista työpisteenergonomisista ratkaisuista.

Hyvin suunniteltu työpiste on paitsi ergonominen, mutta se myös tehostaa työntekoa ja tilankäyttöä. Yhteisenä tavoitteenamme on löytää ratkaisut työntekijän yksilöllisen tarpeen mukaan koskivat ne sitten hiiren käyttöä tai kokonaista työpistettä. 

Tapahtumassa Jani Ropponen Top Cousins Oy:stä auttaa sinua eteenpäin. Tule keskustelemaan sähkösäätöisten pöytien, aktiivisen istumisen, hiiriohjainten, näytönvarsien, työpistemattojen, aktiivilautojen ja valaisimien tuomista eduista työpäiväsi ergonomiaan. Samalla voidaan sopia veloituksettomasta kartoituksesta tai tuotteiden testaamisesta


12.00 Lounastarjoilu
12.30 Asiaa ergonomiasta – Jani Ropponen, Top cousins Oy

Aika: 8.3.2017
Paikka: Ravintola Angela, Salpausselänkatu 23, Kouvola Ilmoittautumiset 24.2.2017 mennessä