Kutsu ergonomiatuotteiden esittelyyn, paikalla alan asiantuntija

 
Kutsu ergonomiatuotteiden 
esittelyyn, paikalla alan asiantuntija
  Kuinka voit parantaa työpisteesi ergonomiaa?

Käytännössä kaikki uudet työpisteet suunnitellaan sähköpöydän ympärille, mutta tiesitkö, että meiltä saat edullisesti ja vaivattomasti sähkösäätöisen rungon myös vanhoihin pöytiisi asennettuna?
Olit siis uusimassa työpistettä tai päivittämässä vanhaa, niin ota yhteyttä meihin. Määritetään tarve yhdessä ja valitaan testiin ennalta ajateltuna sopivimmat ratkaisut. Testaamalla varmistut, että valitut tuotteet tulevat käyttöön ja ratkaisevat tai ennaltaehkäisevät mahdolliset ergonomiset ongelmat.

Olet tervetullut tapahtumaamme kuulemaan uusimmista työpisteenergonomisista ratkaisuista.

Hyvin suunniteltu työpiste on paitsi ergonominen, mutta se myös tehostaa työntekoa ja tilankäyttöä. Yhteisenä tavoitteenamme on löytää ratkaisut työntekijän yksilöllisen tarpeen mukaan koskivat ne sitten hiiren käyttöä tai kokonaista työpistettä. 

Tapahtumassa Jani Ropponen Top Cousins Oy:stä auttaa sinua eteenpäin. Tule keskustelemaan sähkösäätöisten pöytien, aktiivisen istumisen, hiiriohjainten, näytönvarsien, työpistemattojen, aktiivilautojen ja valaisimien tuomista eduista työpäiväsi ergonomiaan. Samalla voidaan sopia veloituksettomasta kartoituksesta tai tuotteiden testaamisesta

Aika: 9.3.2017 klo. 9-15
Esittelyt tasatunnein

Paikka: Data Group Kotka, Kotkankatu 20, Kotka 

Ilmoittaudu ja varaa esittelyaika 24.2.2017 mennessä

 

 
Ilmoittaudu tästä!